Det gode liv…

Dette uttrykket begynner vel kanskje å bli noe slitt og velbrukt frase.  Jeg vil likevel slå et lite slag for “det gode liv”.  Etter min mening så handler dette ikke om luksus, reiser og flotte ting, men mer om hvordan vi har det i hverdagen.  Det er tross alt disse dagene det er flest av i livet, så det å ha det bra og trives i hverdagen, mener jeg er det aller viktigste å bruke både tid og penger på.  Dersom man blir gående til daglig å bare glede seg til man skal på ferie, så kan det nesten bli som om man føler behov for å flykte bort fra det daglige.  Her på Farmen i Hof, har vi jobbet bevisst for å skape en atmosfære og stemning rundt oss der vi lever og bor.  Når så sommeren kommer, så har vi ikke noe ønske om å reise bort.  Men uansett hvor og hvordan man lever, så er det aller viktigste for å oppleve “det gode liv”, at man klarer å få fred og ro i sin sjel.  Det å leve hver dag med en følelse av å være missfornøyd med seg selv og livet, er det aller verste.  

Her i disse fredelige og idylliske omgivelsene på Farmen, er det nettopp det jeg jobber med, nemlig å hjelpe andre mennesker til å oppnå indre fred og ro i sjelen. Energipsykologi er en form for psykologisk behandling, som innebærer en litt mer aktiv behandling enn å “bare snakke”.  I tillegg til å snakke om hvordan våre følelser reagerer, og hvordan vår hjerne virker i forhold til følelser og fornuft, bruker jeg også “neurotappingteknikker”.  Dette er en form for lett banking med fingrene på en del av kroppens aku-punkter (meredianpunkter), som viser seg å virke positivt i forhold til vonde følelser og minner.  De fleste føler seg lettere til sinns og mindre engstelig og anspent etter slik behandling.  Ved hjelp av denne teknikken, kan vi gå direkte inn i vår underbevissthet, som hvor våre minner og følelser er lagret, og bearbeide og regulere disse til å bli mindre plagsomme.

Her er noen bilder fra Farmen Gård og klinikken Farmen Tankefeltterapi, som holder til i “Skrivestua”.

  

  

  

 

1 kommentar
  1. Ups !!så toppers sted /hvordan har du fått tel det? /hvor langt fra e18? Derav..Nok av besøkende? Buss?
   Jeg er gjerne lærling Men primært satser j på dyr og mat i terapi..vekk med psykiske probl av feil bearbeidet bedriten unbskyld uttykketet mat. ser på hof småbruk for hezt og mat (evt rus) nisjen imårra rundt 15. Byr ev.
   4826 9956 vi kunna byttatjenester.. salgsstedet r i vassås veien 68 tiler litt på stallem men…krrmt Kan du se på det i lunsjen??? Vihar masse komplementære tjenester. Addicts & habits (og uro) har flyttet til storgård nå. Ser på hof stedet for mer ro.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg