Et lys i mørket

 

#traumer#angst#depresjon#utbrenthet#stress#psykisk#tankefeltterapi#alternativbehandling

 copyright Tom E. Myrbråten

Når dagene domineres av den tunge mørke følelsen av å ikke være noe verdt, ikke være bra nok, ikke være til nytte for noen, finnes det alltid et lys i mørket.  Det handler ikke om at man tenker feil, og må endre sine tanker, nei det er ikke tankene det er noe galt med. Det handler om å regulere de tunge mørke følelsene som har tatt overhånd.  Når så disse vonde følelsene blir regulert, begynner lyset igjen å skinne, og dagene blir lysere og lettere.

Vi som jobber med energipsykologi tenker at dersom man sliter med vonde og slitsomme tanker, så er det ikke fordi det er noe galt med tankene eller måten vi tenker på.  Vi mener at det da er vonde følelser som har forsterket seg, og forårsaker de negative tankene.  Det er nemlig en kjensgjerning, at dersom våre følelser blir sterke nok så seirer de over fornuften.  Slik vi tenker er at de negative tankene er symptomene, mens de vonde følelsene er de bakenforliggende årsakene.  Vi velger derfor å behandle årsaken framfor symptomene.

Tom E. Myrbråten, reg. tankefeltterapeut MNLH

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tom E. Myrbråten

Tom E. Myrbråten

63, Hof

Jeg bor på et "hobby gårdsbruk" som vi kaller Farmen Gård i Hof, Vestfold. Her startet jeg i 2015 klinikken "Farmen Tankefeltterapi", i et eget hus på gården. Har jobbet 100% med traumerelatert arbeide siden 2008. Er utdannet tankefeltterapaut hos Mats Uldal International School of TFT. Jeg har også holdt en rekke foredrag om traumeforståelse/ traumebevisst omsorg, for lærere og barnehageansatte. I tillegg til det rent tekniske ved TFT (tappingteknikken), legger jeg stor vekt på bevisstgjøring og forståelse av hvordan våre følelser fungerer og styrer oss. På denne bloggen kommer jeg fortløpende til å legge ut tanker og meninger om følelsesrelaterte temaer, på en folkelig og forståelig måte.

Kategorier

Arkiv

hits